Mikael Rönnbäck

Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att de var livet

Gott nytt år 2015

När som nu solen går ned för sista gången i år tänker jag att det varit ett långt och omtumlande år.

Mycket har hänt i livet, både privat med saker som blev gjorda (eller inte, jag noterar att jag tyvärr fortfarande inte kommit iväg till Riksarkivet i Marieberg), härliga utflykter som blev av (och ibland inte), en lång semester i skärgården, plus det lilla huset med all sin teknik som brustit på löpande band, och jobbet där det var stora ändringar, men jag tänker inte bli mer långrandig om det än så här utan ser framåt mot vad som väntar runt hörnet, nästa år.

Till sist fick vi dessutom tillräckligt med snö för att kunna kalla julen för jul, och för att barnen skulle kunna rycka fram kälkar och pulkor. Och även om det kan vara svårt att hålla deras tempo och energi, när mycket annat kommer och går är det i slutändan ändå de som betyder mest för mig.

Jag önskar er därmed ett gott slut på året, och ett gott nytt år 2015!

Solnedgång i Skånsta, december 2014

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *